Steklenice Tik Tal (bela zvrst), Frajla (modra frankinja), Gaunar (dišeči traminec), Rooster Run (cviček PTP) in Magup (cviček PTP)

Doživetje

Let it wine!

Za naša vina je značilna izražena sortnost, ki je odraz  terroirja, lege ter skrbnega ročnega negovanja. Šele z obiskom kraja, kjer vino uzre luč sveta, lahko z njim razvijete neuničljivo vez.

Degustacija vin v kleti Arret Wines je izkušnja, ki bi jo morali dodati na svojo »to do« listo. Ob obisku se odpravite na voden ogled naših vinogradov v bližini kleti in se seznanite z različnimi sortami grozdja in metodami obdelave. V kolikor sta nam nam vreme in čas naklonjena, lahko občudujemo izjemen sončni zahod nad Šentjernejsko dolino in le uživamo v trenutku. Ob vodeni degustaciji v kleti boste poskusili pet naših vin, jih okusili in prisluhnili zgodbi, ki je unikatna za vsako etiketo.

Družite se z ljubitelji vin, ustvarjajte spomine in se imejte fantastično! Ne pozabite, najboljše zgodbe s pripovedujejo večno in nepozabni spomini nastajajo ob kozarcu izjemnega vina! Rezervirajte svoj termin za obisk kleti Arret Wines in degustacijo vin že sedaj in se pripravi na izjemno doživetje!

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hvala za vašo rezervacijo
Vaša številka rezervacije
ADD TO iCAL CALENDAR